Polisen bränner upp hus

Sverige har det senaste året varit utsatt för långdragen och frekvent terror, där poliser i grupper har turats om att bränna upp hus. "Det är vår hobby...vad kan vi göra åt det?!" sade PRAO-eleven Gabriel Persson till vår reporter under gårdagens intervju. På grund av detta har hemlösheten ökat i landet.

Forskarna säger att brottsligheten bland poliser har stigit med 1000% senaste veckan, och förväntas öka ännu mer inom en snar framtid. Forskarna hävdar även att regeringen inte vet vad polisen håller på med. "Det kommer att gå åt helvete som det ser ut nu! POLISERNA MÅSTE STOPPAS! NU!!!!!" förklarar en av forskarna.

Igår ertappades ett gäng poliser vid detta hus, som de hade satt fyr på innan vi anlände till platsen. Stort tack till mannen som låtsades vara kungen som informerade oss.
Här har polisen tänt på ett hus för några knappa minuter sedan.
Vi tipsades av en man som sade att han var kungen. Tack!
Poliserna var 4 till antal, och däribland fanns polischefen Nicklas 
(Pungen) Svensson och PRAO-eleven Gabriel Persson. "Det spelar väl ingen roll
vad man gör eller!" säger Nicklas till sitt försvar. Vågat...


  

10-åring skar av sig båda benen med kökskniv

Då föräldrarna till den 10-år gamla sonen kom hem från Rave-partyt klockan 12 igår kväll möttes de av en synnerligen fruktansvärd syn. Där låg deras son på golvet vid köksbordet, utan sina 2 ben (som befann sig i Stöde). "Det gjorde ont, men var värt mödan" säger pojken då vi intervjuar honom i fantasin. Han säger att han var på väg att dricka ett glas kall saft då det hela inträffade. "Jag kommer ihåg att kniven plötsligt var i min hand efter att jag hade lagt 2 isbitar i glaset. Sen så vet jag inte riktigt vad som hände...". Liknande fall av ofrivillig självtortyr bland barn i denna åldersgrupp har år 2009 ökat drastiskt i antal enligt forskarna. "Köksredskapen blir bara smartare och smartare." säger Gunilla Heidibrink, ordförande för forskarinstitutet i Kalmar.

Polisen kan ligga bakom detta, tror vi... 

Här är kniven med vilken 10-åringen kapade sina båda ben

Polisen sköt skarpt mot oskyldig folkmassa

"Vi trodde de var vänliga hundar..." säger polischefen Nicklas (Pungen) Svensson. Händelsen inträffade igårkväll vid Sundsvalls torg, har vi fått veta av en man i 80-års åldern som även säger att kan ha glömt om det ens hände. "Våra avsikter var endast att skada!" tilläger PRAO-eleven Gabriel Persson upprört. Enligt forskarna ska över 1000-personer ha skadats, varav 2000 blev förlamade, och 3000 dog.


Polischef Nicklas (Pungen) Svensson i direkt telefonsamtal med vår chefredaktör.
Tillsammans med ett antal andra poliser utförde han igår en stor offensiv mot civila.
"Vi glömde väl att människorna inte var hundar, det är inte värre än så. Dessutom, är det här gammalt redan.
Ingen bryr sig väl om vi har skjutit oskyldiga, det påverkar ju inte precis samhället." 


censurerad
Ett av ögonvittnena till händelsen.
"De använde automatvapen. Såna har jag sett på film."

De Sanna Lögnerna (DSL)

Denna bloggs avsikt är att fungera som den enda källan till rättfärdiga nyheter om vad som egentligen sker i vårt samhälle. Dagstidningar och kvällstidningar som "Expressen", "Aftonbladet", "Sundsvalls tidning" och "Arvika nyheter" undanhåller mycket mer än vad man först anar, och därför tar vi på "De sanna lögnerna" på oss uppgiften att informera folket och granska makthavande som de skall göras! LEVE FOLKET!!

RSS 2.0