Tältning i bastu gick överstyr

En grupp medelålders campare kom vid midnatt igår in till Malmö sjukhus för akut vård, efter flera veckors isolering i en bastu, vilket skedde inuti ett campingtält. Temperaturen ska enligt Paul Harmelin och de andra forskarna vid kalmars forskarinstitut ha varit ca. 80 grader konstant, framtill igårkväll, då den plötsligt höjdes. 
 
Anledningen till att tältningen gjordes i en av det lokala badhusets bastubad, var att camparna hade sett en antydan till duggregn innan de skulle gå ut i skogen som planerat. "Vi kom på att en bastu skulle gå lika bra, om än bättre i jämförelse med den utvalda skogsdungen." klargör en av camparna. Forskarna anser att det var konstigt att inte bastun var förstahandsvalet, då den bevisligen är både varm och skön.
 
Här är bastun där tältningen trotsigt ägde rum under ett antal veckor.
"Det var ganska trångt när jag väl tänker efter...man kunde ju knappt sträcka ut benen ens hälften av vad man annars kan. Hinken hade Sven i ryggen hela tiden sa han." förklarar sjukvårdaren som fanns med bland camparna.
 
Dock uppstod ett problem som man ganska snabbt insåg var besvärligt: Det var svårt att sova på grund av temperaturen. Detta trodde sig den kinesiske brandmannen Svante Nilsdotter kunna lösa, vilket däremot visade sig vara felaktigt då temperaturen istället höjdes avsevärt efter hans aktion. "Jag sprutade ju vatten överallt. Varför blev det inte kallare?" Situationen blev genast värre, då man efteråt inte kunde sova alls. Initiativet att tilkalla ambulans togs endast några timmar efter temperaturhöjningen av en sjukvårdare som hörde till campinggruppen, eftersom han direkt insåg allvaret i det hela.
 
Väl på sjukhuset, säger nu diagnoserna att offren har drabbats av en stroke i sömncentra, och som antytt av sjukvårdaren på plats, behöver behandlas per omgående. Ett utlåtande från en av kirurgerna som ikväll kommer att utföra samtliga operationer, Måns Haaalm, menar att de är i säkra händer. "Vi tänker utföra HLR så fort fikarasten är över. Det är det vi är bäst på." klargör han självsäkert. 
 
Polisen och regeringen hävdar att det återigen är brandkårens fel att situationen uppstod, och för en gångs skull har brandchef Leif (Naveln) Oskarsdotter valt att erkänna. "Ni har rätt. Det var vi som låg bakom hela tiden...varför skulle vi annars ha skickat dit Svante?" bekräftar Leif. Utöver detta, så tror Kalmarforskarna att det hela hade kunnat förhindrats om man bara hade skruvat upp temperaturen vansinnigt högt. "Då hade de inte orkat vara kvar..." förklarar forskaren Janson Matson övertygande.

Regeringen tillbaka på grund av omfattande migration

Den svenska regeringen har nyligen meddelat att de har hoppat av grundskoleutbildningen i den spanska skolan i Málaga, och planerar att återvända till Svea rike. Beslutet har tagits till förmån för den finska regeringen, som anses vara i mycket större behöv av utbildningen i fråga. 
"Det är väl bara bra egentligen, vi klarade ju ändå ingen av kurserna förutom juridik C. Det blev ju mycket lek på lektionerna och sådär..." förklarar Frank Bolt per telefon, på väg hem i regeringens privata jumbojet. Vi frågade honom om regeringen hade betänkt den framtida svenska politiken nu när de kommer tillbaka, men hann aldrig få svaret innan flygassistenten ryckte åt sig telefonen och röt argrt åt Frank Bolt medan de andra skrattade. 
 
Alla regeringsmedlemmar är positiva till att få komma hem. "Jag har faktiskt längtat tillbaka ganska mycket till fikarummet här i Sverige, så för mig känns det bara skönt. Nu slipper vi dessutom alla äckliga barn och så." tillkännager Gustaf Paulson, också per telefon, vilken dock var maskerad som en iPod. Forskarna har däremot teorier om att anledningen till regeringens lämnande av skolan först och främst är att det inte står ut med de finska regeringsmedlemmarna.
"Hur kan någon göra det? Deras namn är ju inte ens seriösa..." säger Paul Harmelin vid Kalmars forskarinstitut.
 
 
Regeringens av rektorn ombyggda högkvarter i Stockholms skärgård.
Snart återinstalleras regeringsmedlemmarna, taggade till tusen! 
 
Rektorn för den spanska skolan i Málaga har klargjort att han avgår frivilligt, då han anser sig ha ett större öde, nämligen att "erövra de sju haven", vilket för alla forskare kom väldigt oväntat. " "Egentligen har det alltid varit mina intentioner, men jag har hamnat på villospår olyckligtvis. Då jag är färdig med erövringen, ska jag bygga upp mitt imperium med hammare och spik..." Han har även berättat att hans första mål ironiskt nog är Finland, där de makthavande nyss har skickats iväg till rektorns skola.
 
Svenska folket, brandkåren, samtliga forskare och cover-bandet Dead Leopard är mycket olyckliga över regeringens återtagande av den styrande rollen, medan polisen är överlycklig att rektorn till slut "har dragit åt helvete". "Vi tyckte sanningen att säga aldrig om honom...Och jag fick flera gånger intrycket av att han sympatiserade med brandmännen, vilket såklart inte är moraliskt försvarbart" menar polishcef Nicklas (Pungen) Svensson upprört. Forskarna är övertygade om en negativ utveckling av Sverige i de flesta avseenden, förutom just TV-tittarsiffror. "Alldeles nyligen från en okänd källa har vi fått höra att regeringen tydligen har saknat 'riktig TV' under deras vistelse i Málaga, vilket enligt vår splitternya avancerade analys kommer att innebära frosseri av svensk TV-verksamhet, samt säkerligen ännu en nöjespark för att hylla de svenska TV-kanalerna och programmen" förklarar Gunilla Heidibrink vid Kalmars forskarinstitut. 

Krönika: Ragnarök kommer att inträffa vilken sekund som helst

Huruvida jorden kommer gå under eller inte, är knappast en fråga i dagens samhälle, för det kommer den att göra. Frågan är snarare när och särskilt hur den kommer att möta sin undergång. Alla teorier som finns idag kan förvirra oss en hel del, men jag har sett att vissa dock utesluts utan särskilda anledningar. Däribland just Ragnarök, vilket är en serie händelser inom den nordiska mytologin som slutligen leder till att världen går i fördärv, bland annat på grund av att många av asagudarna går sitt öde till mötes. Detta frikostiga och minst sagt dåraktiga uteslutande upprör mig, då Ragnarök bevisligen kommer att inträffa, och det mycket snart. Faktum är att det kan ske när som helst. 
 
Jag anser öppet att alla undergångsteorier utom just denna egentligen är helt befängda. Vet man ens att utomjordingar finns, eller om de verkligen är onda? Hur kan man veta att global uppvärmning kommer att förstöra världen? DET KAN MAN INTE FÖRRÄN DET FAKTISKT HAR HÄNT JU! Men vi vet vad som kommer hända under Ragnarök, så det måste ju således vara sant. Hur har man annars fått fram informationen? Jo, det har hänt förut och någon har dokumenterat eller återberättat händelseförloppet såklart! Utöver detta så bör det även ses som grovt diskriminerande mot särskilt asagudarna att inte räkna med Ragnarök som förklaringen till jordens undergång i nuläget. 
 
Här ser vi en illustration av några händelser som kommer att ske under Ragnarök
Teologen Dag Ådahl anser att vi har ytterst tur att ha möjligheten att studera händelseförloppet på både bilder och i skrifter, samt även musikstycken, och menar att vi kommer att kunna använda dem i förebyggande syfte.  
 
Det enda som jag faktiskt kan se som en svaghet med teorin i fråga, är att man ännu inte har kunnat träffa varken gudarna eller de odjur som omnämns i Ragnarök, och att det konstigt nog är mycket svårt att finna deras kontaktuppgifter. Kanske så är de sekretessbelagda, vilket i sin tur betyder att samtliga är skygga. Detta innebär dock ingen svaghet för teorin. Bland annat
ett stort antal låtar av det verkliga bandet Amon Amarth berättar detaljerat om det som kommer att inträffa, vilket är ännu ett starkt bevis.
 
Slutligen uppmanar jag er alla till att skaffa medeltida kläder och vapen och därefter förbereda er på att gå ut i strid med Tor och gänget! Eftersom vi redan vet vad som kommer hända så har vi faktiskt en stor chans att kunna förhindra jordens undergång! Var kloka... 
 
Dag Ådahl, Umeå universitet
DSL

Bilar har störst social kompetens

Forskarlaget vid Kalmar har i ett ingående samarbete med sociologen Knut Parkinson från Umeå universitet undersökt fordons sociala kompetensnivå, och kommit fram till att bilar är överlägset mest sociala efter noggranna övervägningar av resultatens innebörd. De man har sett tydligast är brist på vänskaplighet och utbredd timiditet hos samltiga fordon bortsett just bilar, vilket har utgjort stommen för slutsatsen. Man menar att exempelvis flygplan sällan träffar varandra då de är i luften, och inte heller ofta står bredvid varandra, och om så är fallet på stora avstånd, samt att tåg för det mesta inte har kroppskontakt med andra tåg eller fordon. 
 
"Det beror ju såklart på skygghet. Det är inget konstigt med det egentligen. Bilar däremot, är ofta väldigt nära varandra och även i vissa fall i direkt fysisk kontakt med varandra." säger Paul Harmelin vid Kalmars forskarinstitut. "Om man ställer bilar i direkt jämförelse med övriga fordon, ser man tydligt att beteendemönstren pekar mot att bilar har ytterst stor social utåtriktning. Fordonet i fråga är på så sätt även långt före i utvecklingen än de övriga." fyller Knut Parkinson i med.
 
Efter de eminenta undersökningarna av fordons olika sociala kompetensnivåer har man nu kunnat fastställa att bilar (se bilden) är totalt överlägsna i frågan. "Eftersom jag själv äger en bil så känner man ju sig rätt stolt nu faktiskt..." säger sociologen Knut Parkinson. Polismyndigheten har dock klargjort att de vägrar reformera sin transportverksamhet i bilismens tecken. "Vet ni vad våra invasionståg egentligen kostar? Det kan jag tala om för er: SKITMYCKET!" förklarar polischef Nicklas (Pungen) Svensson.
 
En annan aspekt som visar att bilar har hög social kompetens, är att de förmår att stå parkerade bredvid varandra utan att bråka eller råka i andra konflikter. "Så vitt vi vet har detta aldrig inträffat, vilket innebär att så är fallet" hävdar Janson Matson vid Kalmars forskarinstitut. Dock håller forskarna vid Stockholm inte med alls, av någon anledning, utan menar att tåg borde ses som socialt överlägsna, då vagnarna som i sig är enskilda komponenter är fasthakade i varandra.
"Vi ser det som att de är väldigt intimida, och det väger ju mycket mer än det faktum att bilar ofta är i närheten av varandra. De vågar inte ta i andra bilar eller fordon kontinuerligt, till skillnad från tåg!" klargör Abduhl Mazira som är representant för de Stockholmska forskarnas slutsats.
 
Poliserna i ledning av polischef Nicklas (Pungen) Svensson som är djupt förargade, anser att Stockholmarnas argument är förrädiska, och att de är stötande mot inte bara polisens privata invasionståg utan på så sätt även polismyndigheten i sig. "Detta får våra fina, lydiga tåg att verka sexuellt frigjorda, vilket ju är skitäckligt!" förklarar kommisarie Kent Agent, och PRAO-eleven Gabriel Persson gemensamt skrikandes i telefonluren. Kalmarforskarna är i samförstånd med polisen och är upprörda över forskarlaget i Stockholms snuskiga och vansinniga teorier.
"Vad detta egentligen visar, är ju bara hur totalt omogna Abduhl Mazira och hans gäng faktiskt är!" säger Paul Harmelin medan han försöker spräcka en pingis-boll genom att stirra på den, enligt honom själv, jättehårt. 

Åldringar svårt misshandlade av tonåring

I en förort i Skåne inträffade vid 12-tiden igårkväll en våldsam konfrontation mellan en grupp äldre människor i åldrarna 80 till 90 år och en tonårig pojke, mitt i trappuppgången till hans lägenhet. Enligt både pojken själv och de uppgifter som polisen har fått av gamlingarna  vid förhöret strax efter händelsen, ska de ha ringt på tonåringens lägenhet, och då han öppnade inte ha gjort någonting alls. "Jag tror vi skulle fråga om vi fick sova på soffan hemma hos en av oss, men det glömde vi såklart att fråga så vi stod bara där och kollade på varandra." Åldringarna kände inte varandra sen innan, och visste enligt dem själva absolut inte vad de faktiskt höll på med. Pojken, i sin tur, hade med ens vrålat i ursinne och misshandlat dem med ett slagträ som stod till förfogande i hallen. "Jag uppfattade dem genast som hotfulla, och förstod att de ville ta mina gamla leksaker, så jag gjorde vad som krävdes för att stoppa dem uslingarna" förklarar han barskt. Efter ca. 80 minuters ihärdig kamp där åldringarna inte gjorde motstånd, anlände polisen till platsen, och arresterade samtliga av de äldre på order av polischef Nicklas (Pungen) Svensson. 
Det autentiska slagträet som pojken försvarade sig med igårkväll.
"Det såg inte lika hårt ut som det faktiskt var..." klargör en av åldringarna menande.
 
Härnäst tänker polisen förhöra de arresterade ytterligare, för att sedan fängsla dem för gott i en mycket djup brunn nära Norge. "Där kan de få sitta och tänka över vad de har ställt till med..." klargör kommisarie Kent Agent väsandes i telefonen. Utöver pojkens egen slutsats om varför de i själva verket var där, har forskarna utarbetat omfattande teorier som säger att åldringarna planerade en statskupp för att avsätta rektorn. "Genom att ta barnet som gisslan skulle de ha kunnat utpressa rektorn till att göra egentligen vad som helst. Dessutom är det ju gamlingar vi talar om här vilket är ytterligare ett starkt bevis till att så var fallet." Stockholms forskare hävdar dock att pojken gjorde en lite för förhastad förmodan, vilket har gett Abduhl Mazira och hans medarbetare extrem kritik från alla håll, särskilt från Kalmars forskarinstitut.  "Han borde ha frågat vad de egentligen höll på med innan han anföll, även fast det kanske var något uppenbart..." säger forskaren Jamahl Farashad Salan.
 
Rektorn har i anslutning till det som har hänt övervägt om ett alternativ till att förhindra kommande snarlika scenarion är att riva alla ålderdomshem och bygga hockeyarenor istället, samt att utvisa de flesta människor över 80 till Afghanistan. "Om vi gör det så får vi se vad som händer, vilket kan vara intressant." menar rektorn med ett leende. Regeringen har via SMS klargjort att de håller med till fullo, men att Pat Martinson är något oroad över förslagets innebörd då han faktiskt är 79 år redan, och snart kommer att fylla 80. "Då måste ju jag bo i Afghanistan. Jag vet inte ens var i Sverige det ligger...Har de ens TV där?" 
 
Slutligen har brandkåren visat sig vara upproriska mot polisens initiativ och menar att pojken hellre borde få en chans att göra slut på förövarna en gång för alla. "Det är han väl värd, dessutom tänker poliserna ju knappt på att han bara är ett barn..." hävdar brandchef Leif (Naveln) Oskarsdotter.   
   
 
  

RSS 2.0