Granskning: Hänglås utgör livsfara

Efter djupa och minutiösa studier av hänglås och deras fysiska samt tekniska egenskaper, har forskarlaget vid Stockholm, med Abduhl Mazira i spetsen, fastställt att låstypen i fråga är allt ifrån säker. Det främsta argumentet är de potentiella riskerna som finns i användandet av låsen. "Det kan i teorin fastna på helt fel ställen, vilket användaren inte förmår vara medveten om i förväg. Exempelvis är de fullt kapabla att fästa sig i naveln eller ännu värre, Empire State Building..." klargör Jamahl Farashad Salan som representant för slutsatsen.
 
Ett praktexempel på de nu ansett livsfarliga hänglåsen. "Det är fruktansvärt att man inte har förbjudit dem för längesen. Jag hoppas att vi slipper se dem för all framtid..." hävdar Abduhl Mazira, ledare för forskarlaget i Stockholm.
 
Dock anser forskare i övriga delar av Sverige att det hela är rent struntprat och menar att Stockholmsforskarna, förutom att vara naiva och fega, har varit slarviga och orimliga i sina undersökningar och hypoteser. "Hänglås är liksom barn helt ofarliga, och i barnens fall tysta. Ännu har inget dödsfall eller någon svår olycka orsakat av just hänglås inträffat, så det måste man ju också räkna med innan man kommer fram till en så upprörande slutsats!" menar historikern Pehr Gräv vid Umeå universitet. Abduhl Mazira säger till sitt och sina kollegers försvar att de inte bryr sig, och hävdar att studierna är korrekt utförda. "Varför skulle de inte vara det? Det känns som att alla är emot oss..." förklarar Kahrar Muhammed Abdullah Al-Fakir upprört.
 
Diskussionen om hänglåsens eventuella risker, har fått rektorn för den spanska skolan i Málaga att överväga hur man ska lösa problemen som förväntas kunna uppstå, och kommit fram till att man i bästa fall kan ersätta dem med vassa spikar, som enligt honom är mycket säkrare. "Jag har använt sådana hela livet, och vet att de inte är farliga alls. Jag lever ju, inte sant?" säger rektorn optimistiskt med ett leende.
Polisen, i sin tur, tycker att ett byte till spikar vore totalt skandalöst, och anser att man måste samtala och rådgöra med helst gud, innan man gör något så drastiskt. "Om hänglås nu är farliga, måste vi väl fan ha kvar dem! Mänskligheten måste ju för i helvete kunna försvara sig!" säger PRAO-eleven Gabriel Persson ilsket. Polischef Nicklas (Pungen) Svensson håller med fullständigt. 
 
 


Kommentarer
Postat av: hjadutovann

gött :D

2009-12-22 @ 23:57:22
Postat av: theJacket (@internetcafe)

Shitnice!!!

De e bra att du håller andan uppe! Jag sitter nu på en restaurang med gratis internet o surfar med telefonen. DSL var det första jag kollade in ;)

Intressant att det verkar finnas en konflikt mellan forskarna, det är otroligt tråkigt med tanke på att samarbetet fungerat utomordentligt tidigare...

Nu ska jag fortsätta sörpla i mig min "Milk, banana & peanut butter Shake"!

Have it!

- Jackan

2009-12-23 @ 06:14:05
Postat av: HaNk

King! Have it in Thailand! Kanske du träffar 3-åringen som fick en all-inclusive resa! ;D

2009-12-23 @ 11:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0