Grov offensiv mot månen utförd av polismyndigheten

Efter att polisen genomförde sin attack mot den försvarslösa månen imorse vid frukosttid av ca. 80 kärnvapenmissiler som tillhörde Al-Qaida, har den försvagats oerhört. Kärnvapnen man igår avfyrade, sprängde bort hela den östra sidan, men polischef Nicklas (Pungen) Svensson ser ändå aktionen som tillräcklig. "Nu har den slutligen fått vad den förtjänar..." säger han. Många är kritiska till det som polisen har utfört, och menar att det inte var legitimt då polischefen endast skulle utföra dådet om folket inte röstade på honom i valet till Sveriges ledare (vilket omöjliggjordes av att det inte fanns något omröstningsorgan). Nicklas menar i sin tur, att även om folket ämnade att rösta på honom, så var huvudsaken att han skulle få styra Sverige. "Jag har mina mål, och om jag inte uppnår dem...Ja då går det såhär!"  
 
På polischefens initiativ, ombads PRAO-eleven Gabriel Persson att avfyra missilerna. "Det var episkt..." förklarar Gabriel. Nils-Bengt Bergström som var på månen då kärnvapnen utlöstes beskriver det hela som ett annorlunda rave-party. "Man kände hur marken skälvde, precis som det ska vara!" säger han genom ett SMS till vår chefredaktör.
 
Månen skadades uppseendeväckande hårt av polisens våldsamma kärnvapenoffensiv.
Bilden togs kort efter attacken, och visar resterna. Forskarna är nu livrädda att månen kommer att ge tillbaka, och det med råge. "Jag vågar inte titta längre..." får forskaren Janson Matson ur sig med händerna framför ansiktet.
 
Dock förväntas problem uppstå i och med vad som har hänt. Forskarna vid bland annat Kalmar fasar nu inför en motoffensiv från månen, då de tror att månen bara har retats upp. "Det största hotet skulle vara om månen kolliderade med jorden, vilket den kan göra genom att utnyttja gravitationen. Om så skulle ske, kan vi inte göra annat än att be till gud..." menar Gunilla Heidibrink och hennes kollega Paul Harmelin. Men forskarlaget i Stockholm, anser att det är troligare att månens svar på polisens anfall kommer att bli att den tar gisslan, vilket kommer att innebära att hela världen kan utpressas. "Vad annars? Månen är ju inte ens en planet...Man vet aldrig!" säger Abduhl Mazira som representant för de stockholmska forskarna.
 
På grund av polisens aktion har Al-Qaida abrupt avslutat vapensamarbetet med polisen. "Det var väl ändå LITE fegt att ge sig på månen. Varför övervägde man inte någon i sin egen storlek, som solen?!" klargör Bengt-Nils Strömberg från Afghanistan i Al-Qaidas ställe. Brandkåren håller sig utanför konflikten, av en något tvetydig anledning. "Det här är en polisgrej, ingen jävla barnlek!" hävdar brandman Göran Patriksdotter.

Kommentarer
Postat av: hjadutovann

Kiung bild o beskrivnienginge :D

2009-12-18 @ 15:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0