Invasionståg i våldsam kollision med brandbil

I anslutning till en omfattande förändring i infrastrukturen som gick snett, krockade igår ett av polisens privata invasionståg, PT2, med en brandbil på väg till tjänstgöring i Tokyo, Japan. Rektorn för den spanska skolan i Málaga, som nu också är Sveriges ledare, var ensam den som utförde ombyggnationen av tågrälsen, vilken han fritt anslöt till motorvägen genom överlappningsteknik. Anledningen till att arbetet inte gjordes utföligare, är enligt rektorn själv att han inte hade tid att planera och kolla att det inte fanns något eventuellt hinder för rälsen, vilket resulterade i en snabb överlappning av motorvägen. "Fast jag är rätt nöjd ändå. Jag lyckades ju slutföra mitt arbete..." förklarar rektorn.
 
Brandbilen BB13 skadades svårt, och PT2 fortsatte sin luftfärd in i skogen.
Som bilden visar har spänningarna mellan polisen och brandkåren ökat katastrofalt, och man är mycket upprörd över brandmännens tanklöshet och arrogans. "Det ska fan passa sig..." säger PRAO-eleven Gabriel Persson för polisens räkning. 
 
Polischef Nicklas (Pungen) Svensson, PRAO-eleven Gabriel Persson och den före detta forskaren och numera polisen Anders som körde, var ute på en spontan tur med invasionståget PT2 då olyckan inträffade. Allt ska ha gått rätt till, enligt de själva, och man var rejält chockerade över hur det kunde gå som det gjorde igår. Det enda anmärkningsvärda innan kollisionen med brandbilen BB13, var att tågets hastighet uppgick mot enligt forskarna vid Kalmars noggranna uppskattningar, ca. 80 km/s. Gabriel Persson hävdar öppet att han hetsade Anders till att öka farten under turen, för att pröva den nytillkomne polismedlemmen. "Vi poliser lever ju farligt, och ju snabbare, ja desto farligare..." tillägger Gabriel. Forskarna är dock helt övertygade om att detta inte på något sätt alls påverkade händelsen. "Att hävda något sådant, vore som att säga att nötter är smakliga, vilket de såklart inte är!" förklarar Gunilla Heidibrink vid Kalmars forskarinstitut. 
 
Här var PT2 farligt nära att spåra ur vid ett
tillfälle. Forskarna tror att det främst berodde
på att rälsen kan ha saboterats av brandmännen
vid något tillfälle. "Det är fullt möjligt." menar de.
 
En bild på det nu totalförstörda invasionståget, då det stod parkerat vid polisens högkvarter i Sollentuna. "Min älskling är död! Det ska brandmännen få betala dyrt...helst med sina liv!" lyckas polishcef Nicklas (Pungen) Svensson pressa fram mellan tårarna och snyftningarna.
 
 
Brandmannen Göran Patriksdotter samt brandchef Leif (Naveln) Oskarsdotter var direkt involverade i krocken, och Göran skulle precis avsluta sitt körskift då BB13 träffades av tåget och exploderade, vilket forskarna är starkt kritiska mot, och menar att explosionen som brandbilen orsakade utgjorde total livsfara. "Vi skulle precis byta plats då vi plötsligt såg hur PT2 kom flygandes mot oss. Som tur var lyckades jag veva upp rutan, vilket nog är anledningen till att vi fortfarande lever nu." säger Göran Patriksdotter och brandchefen instämmer allvarsamt. Forskarna över hela Sverige frånsett Stockholm anser att brandmännen själva ber hela skulden för det som har inträffat, och menar främst att det beror på deras antydda vårdslöshet i trafiken, samt att det inte förstod att det hela skulle ske. "Detta är bara ett av många missöden som brandkåren är ensamt ansvarigt för...Varför skulle det överhuvudtaget släcka den där branden? Och hur kunde man undgå att veta att detta skulle hända? Frågan är kanske egentligen varför man ignorerade det..." klargör Paul Harmelin skakandes av ilska.
 
Spänningarna mellan polisen och brandkåren har i och med kollisionen ökat drastiskt. Innan har relationen även varit mycket dålig, främst på grund av den terrorbalans som nyligen har uppstått då brandkåren har infört invasionscyklar bestyckade med hembyggda "kärnvapen". "Vi gör dem i matsalen på stationen. Kostnaden för mjöl och kinderägg är dock bekymmersam..." förklarar brandchef Leif (Naveln) Oskarsdotter pedagogiskt. Polismyndigheten, vars sammarbete med Al-Qaida har upphört vilket lett till avsaknad av kärnvapen och dylikt, är djupt oroade över detta, och har som kontring hotat med att förklara krig mot alla världens brandmyndigheter om man inte gör sig av med invasionscyklarna. "De kan innebära stor fara, särskillt nu när vi inte har kärnvapen längre! Även om vi kommer ligga i underläge vid ett eventuellt krig, så är det principen att vi kommer att starta ett som faktiskt betyder något. Det är inte förskolenivå på den här konflikten här längre..." tillkännager polischef Nicklas (Pungen) Svensson bekymmersamt.     
   

Kommentarer
Postat av: hjadutovann

kööngligt

2009-12-22 @ 15:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0