Nu fungerar televisionsapparaten igen

Långsamheten har varit ett faktum för 94-åringen Örjan i Skövde under hela 2 dagar. Det har berott på något så jobbigt som att hans egen televisionsapparat inte har varit brukbar, då mottagningen har varit långt ifrån den bästa. Anledningen till detta, vilken han insåg redan i första början, var att antennen som han använde sig av stod dåligt till, nämligen i källaren. "Jag var kanske lite väl dum som ställde den där i första plats. Men för det mesta tänker man inte särskilt mycket på vad man egentligen håller på med. Det händer ju att jag gör det ibland, men oftast inte." förklarar Örjan. 
 
Detta är den antennmodell som den 94-åriga mannen i Skövde använder sig av.
"Den är väl inte så jättebra, den var ju billig och så. Men jag älskar den av hela mitt hjärta." säger han. Forskarna misstänker även att denna modell på något sätt ingår i en konspiration som leds av brandmyndigheten. "Den bristande kvalitén pekar direkt mot det..." säger Janson Matson vid Kalmars forskainstitut. 
 
Men nu, delvis tack vare att antennen som tur är placerades lämpligare på TV-bordet, är mottagningen återigen helt okej, enligt Örjan själv. "Visst är det svårt att se vad som händer på skärmen, men det gör inget. Den fungerar ju i alla fall, så det känns väl skönt." tillägger han glatt. Forskarna däremot är mycket bekymrade över vad som har hänt Örjan, och hävdar att det brutala mottagningsfelet antagligen också berodde på att parabolen vid brandkårens högkvarter avsiktligt sänder ut massiva störningssignaler. "Vi känner ju brandmännen och vet exakt vad de har orsakat tidigare, så detta förvånar inte det minsta...Allt är en del av deras djävulska planer, vilka vi inte än har kunnat definiera" klargör forskaren Paul Harmelin och hans kusin Torsten Harmelin vid Kamlars forskarinstitut.  
 
Rektorn för den spanska skolan i Málaga har rådgjort med Sveriges regering som fortfarande befinner sig i hans skola för att ta igen den grundskoleutbildning som samtliga medlemmar saknade, om hur man ska kunna lösa brandkårsproblemet, men inte kommit fram till någonting alls. "Egentligen kanske vi skulle ha sagt nåt smart istället för att bara ha larvat oss med telefonen, men nu är det gjort!" menar Frank Bolt, medlem av regeringen. Rektorns enda idé, är att bygga fler brandstationer och även en nöjespark med namnet "Brandworld" tillägnad brandmyndigheten. "Jag vet inte riktigt varför, men jag känner på mig att det kanske är den enda lösningen..." 


Kommentarer
Postat av: JGOSEJGAOG

<GAH FEL FEL FEL!!! du upprepar örjan och det märks att det inte är en artikel då du använder en mall som dom oftast har i aftonbladet!

2009-12-28 @ 23:03:35
URL: http://hahah
Postat av: hjadutovann

bra sagt där JGOSEJGAOG men väldigt yrt

2009-12-29 @ 17:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0