Oväntat maktskifte, eller ganska väntat egentligen

Kungens och polischef Nicklas (Pungen) Svenssons ihärdiga valkampanjer, har efter gårdagens plötsliga händelse i Stockholms skärgård vid middagstid visat sig vara förgäves. Rektorn för den spanska skolan i Málaga hade under vattnet färdats genom skärgården i sin privata golfbil till regerings högkvarter, där han sedan parkerade. Motivet var att han anser att bilar också har rätt till svalka. Därefter gick han målmedvetet mot stegen upp till huvudplattformen, på de blöta stenarna. "Jag fasade vid ett tilfälle att jag skulle halka, men som tur gick det bra. Jag överlevde..." säger rektorn med slutna ögon då vi intervjuar honom. Han klättrade försiktigt upp för den hala stegen, och lyckades till sist ta sig upp till toppen. Då han väl var uppe, tog han makten över Sverige, och förklarade sig som enväldig diktator. "Hela händelseförloppet bör ha gått på ca. 80 sekunder om man avrundar enligt den senaste principen, vilken man alltid räknar rätt med." förklarar Paul Harmelin vid Kalmars forskarinstitut.
 
Fastän det har gått lång tid sedan forskarna i landet beslöt sig för att antingen Kungen eller polischef Nicklas (Pungen) Svensson skulle styra Sverige, beroende på vem som valdes av folket, hade ingen vinnare kunnat utses på grund av att forskarna hade glömt bort att införa en omröstning. "Alla har inte fotografiskt minne!" utbrister Torsten Harmelin bestört, till samtliga forskares försvar.
 
Regeringens högkvarter som rektorn igår intog. "Det var mitt livs största utmaning, och jag lyckades." Rektorn säger även att han mycket snart tänker inleda ett invecklat ombyggnationsarbete av högkvarteret. "Det är min plikt..." motiverar han. 
 
Dock var maktskiftet till rektorn som Sveriges ledare inte helt oväntat, i alla fall inte för forskarna själva. De förklarar att man vid det tidigare mötet hade kommit fram till att man i första hand ville att rektorn för den spanska skolan i Málaga skulle styra landet. Detta hade man hållit hemligt för allmänheten då man presenterade kandidaterna. "Vi var medvetna att rektorn inte befann sig i Sverige vid denna tidpunkt, och därför ansåg samtliga att det behövde hållas hemligt för allmänheten. Annars hade det kunnat blivit kaos, såklart. Således kunde vi inte göra annat än att hålla tummarna på att han skulle dyka upp."  
 
I direkt anslutning till vad som har skett, är polischef Nicklas (Pungen) Svensson vansinnig, då han även enligt privata beräkningar, hade folkets majoritet med sig. Vår reporter har i en intervju med PRAO-eleven Gabriel Persson, som anser sig vara Nicklas närmaste man, hört honom för uppgifter om hans tillstånd.
 
"Vad gör Nicklas (Pungen) Svensson just nu? Hur har han reagerat på det rektorn har gjort?"
"Ja du, nu sitter han på huk i ett hörn av högkvarteret i Sollentuna och skriker nått om att 'mån-fan ska ner!!'."
"Är det sant att Nicklas faktiskt har planerat att spränga månen?"
"Tja, det hoppas jag väl. Han har inte pratat om något annat sen valkampanjen började. Dessutom är kärnvapnen riktade mot den, så jag tror det smäller snart."
 
Brandchef Leif (Naveln) Oskarsdotter är även han mycket upprörd över situationen, då han hävdar att han var "såhär" (ca. 80 centimeter) nära att vinna valet, trots att han inte ens var en av de utnämnda kandidaterna. "Jag var tvärsäker på att segern var min...Också händer det här!" fräser han ur sig. Brandmännen har dock förklarat att de gemensamt kommer att baka en sockerkaka till brandchefen som stöd och tröst. "Jag skiter i det...Det har aldrig handlat om bakverk utan om att vinna för fan!" säger han, till vår förundran.
 
Regeringen är helt lyriska över händelsen och önskar rektorn lycka till, samtidigt som de hälsar honom att han inte behöver vara orolig, eftersom arbetet är väldigt lätt. "Till och med jag klarar av det, nästan." säger John Snithson, medlem av regeringen. "Med tanke på hur bra hans skola är, är jag helt övertygad om att vårt land kommer att styras med järnhand!" klargör Rodger Flasch i Frank Bolts ställe. 

Kommentarer
Postat av: hjadutovann

Lääskigt typ rektorn kan göra vad som helst :O

2009-12-16 @ 23:07:54
Postat av: Jackan

..eller hur väntat var det, om man tänker efter?



Detta var ju båda bra och dåligt, det beror på ur vems synvinkel man ser det. Poliskåren, brandkåren, rektorns kollegor på skolan i Málaga och astronomerna kommer förstås att lida efter denna händelse, medan exempelvis det svenska folket står inför sitt bästa styre någonsin!



Leve rektorn för den spanska skolan i Málaga!

2009-12-16 @ 23:48:30
URL: http://desannalognerna.blogg.se/
Postat av: simon

måste hålla med, rektorn har gjort ett namn för sig..

2009-12-17 @ 00:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0