Tomtens existens påvisad - Exklusivt avslöjande

Den sedan mycket länge pågående debatten om huruvida jultomten existerar eller ej, har i och med en ingående analys utarbetad av samtliga forskare i Sverige (även de i Stockholm) fått ett positivt svar. Man hävdar i nuläget öppet att tomten faktiskt finns, och att allt egentligen tyder på att så är fallet. Det främsta argumentet är att han finns avbildad på Coca-Cola flaskorna och burkarna, och att ingen enligt forskarna har den fantasi som krävs för att kunna rita honom utan någon referens. "Dessutom, så finns bilder där tomten faktiskt håller i den verkliga drycken Coca-Cola eller gör andra fullt realistiska saker." förklarar Paul Harmelin som representant för Kalmars forskarinstitut.  
 
Tomten är på den vänstra flaskan avmålad, och det är därför inte konstigt att han finns.
"Det enda som är märkligt är nog att flaskans designers inte verkar ha berättat att de har mött tomten i sitt arbete..." säger Gunilla Heidibrink vid Kalmars forskarinstitut brytt.  
 
Tidigare har skeptiker menat att tomten i sig inte kan finnas på grund av de faktum att han faktiskt ska leverera julklappar till jordens alla människor, vilka han når genom att använda sig av en släde dragen av flygande renar. Detta har ansetts befängt och helt orimligt, fram tills nu. Forskarna vid Umeå har kommit fram till att renar är verkliga djur, och eftersom man erkänt inte har all kunskap om dem betyder det att de kanske har flygförmåga, bara att man inte vet det ännu. "Ingen kan ju bekräfta att de inte har det, om man tänker efter." menar Dag Ådahl vid Umeå universitet. 
 
Paketens tyngdkomplikation avfärdas av främst forskarna vid Stockholm genom att tomten faktiskt kan vara oerhört stark, och att släden i fråga är specialbyggd, i synnerhet för att kunna lastas tungt, vilket skulle innebära att jultomten utan tvivel klarar av att fullgöra sin uppgift. "Alla dessa avgörande resultat pekar slutligen mot det självklara: jultomten existerar." säger forskaren Janson Matson stolt. Utöver allt detta, har ett flertal personer, däribland brandmännen, rapporterat att de har sett tomten under sin barndom, vilket slutligen bekräftar faktumet. Sotarna menar även att sitt främsta uppdrag är att rengöra skorstenarna för tomtens ankomst.
"Det är det första och mest grundläggande man får lära sig i sotarutbildningen, så man blir allt ifrån förvånad över att tomten faktiskt är verklig." klargör sotaren Thung Phung från Skåne.
 
Polischef Nicklas (Pungen) Svensson är djupt oroad och chockerad över slutsatsen, och hävdar att ingen går säker nu när tomten erkänt finns, då han är, enligt Nicklas, genomond. "För det första och sista är han klädd i rött...Det är brandkårens färg. Vad mer behöver sägas? Det enda vi kan göra är antingen att söka upp tomten och avliva honom eller krossa brandmyndigheten en gång för alla!"  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0