Bilar har störst social kompetens

Forskarlaget vid Kalmar har i ett ingående samarbete med sociologen Knut Parkinson från Umeå universitet undersökt fordons sociala kompetensnivå, och kommit fram till att bilar är överlägset mest sociala efter noggranna övervägningar av resultatens innebörd. De man har sett tydligast är brist på vänskaplighet och utbredd timiditet hos samltiga fordon bortsett just bilar, vilket har utgjort stommen för slutsatsen. Man menar att exempelvis flygplan sällan träffar varandra då de är i luften, och inte heller ofta står bredvid varandra, och om så är fallet på stora avstånd, samt att tåg för det mesta inte har kroppskontakt med andra tåg eller fordon. 
 
"Det beror ju såklart på skygghet. Det är inget konstigt med det egentligen. Bilar däremot, är ofta väldigt nära varandra och även i vissa fall i direkt fysisk kontakt med varandra." säger Paul Harmelin vid Kalmars forskarinstitut. "Om man ställer bilar i direkt jämförelse med övriga fordon, ser man tydligt att beteendemönstren pekar mot att bilar har ytterst stor social utåtriktning. Fordonet i fråga är på så sätt även långt före i utvecklingen än de övriga." fyller Knut Parkinson i med.
 
Efter de eminenta undersökningarna av fordons olika sociala kompetensnivåer har man nu kunnat fastställa att bilar (se bilden) är totalt överlägsna i frågan. "Eftersom jag själv äger en bil så känner man ju sig rätt stolt nu faktiskt..." säger sociologen Knut Parkinson. Polismyndigheten har dock klargjort att de vägrar reformera sin transportverksamhet i bilismens tecken. "Vet ni vad våra invasionståg egentligen kostar? Det kan jag tala om för er: SKITMYCKET!" förklarar polischef Nicklas (Pungen) Svensson.
 
En annan aspekt som visar att bilar har hög social kompetens, är att de förmår att stå parkerade bredvid varandra utan att bråka eller råka i andra konflikter. "Så vitt vi vet har detta aldrig inträffat, vilket innebär att så är fallet" hävdar Janson Matson vid Kalmars forskarinstitut. Dock håller forskarna vid Stockholm inte med alls, av någon anledning, utan menar att tåg borde ses som socialt överlägsna, då vagnarna som i sig är enskilda komponenter är fasthakade i varandra.
"Vi ser det som att de är väldigt intimida, och det väger ju mycket mer än det faktum att bilar ofta är i närheten av varandra. De vågar inte ta i andra bilar eller fordon kontinuerligt, till skillnad från tåg!" klargör Abduhl Mazira som är representant för de Stockholmska forskarnas slutsats.
 
Poliserna i ledning av polischef Nicklas (Pungen) Svensson som är djupt förargade, anser att Stockholmarnas argument är förrädiska, och att de är stötande mot inte bara polisens privata invasionståg utan på så sätt även polismyndigheten i sig. "Detta får våra fina, lydiga tåg att verka sexuellt frigjorda, vilket ju är skitäckligt!" förklarar kommisarie Kent Agent, och PRAO-eleven Gabriel Persson gemensamt skrikandes i telefonluren. Kalmarforskarna är i samförstånd med polisen och är upprörda över forskarlaget i Stockholms snuskiga och vansinniga teorier.
"Vad detta egentligen visar, är ju bara hur totalt omogna Abduhl Mazira och hans gäng faktiskt är!" säger Paul Harmelin medan han försöker spräcka en pingis-boll genom att stirra på den, enligt honom själv, jättehårt. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha fy fään va braai

2010-01-04 @ 22:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0