Regeringen tillbaka på grund av omfattande migration

Den svenska regeringen har nyligen meddelat att de har hoppat av grundskoleutbildningen i den spanska skolan i Málaga, och planerar att återvända till Svea rike. Beslutet har tagits till förmån för den finska regeringen, som anses vara i mycket större behöv av utbildningen i fråga. 
"Det är väl bara bra egentligen, vi klarade ju ändå ingen av kurserna förutom juridik C. Det blev ju mycket lek på lektionerna och sådär..." förklarar Frank Bolt per telefon, på väg hem i regeringens privata jumbojet. Vi frågade honom om regeringen hade betänkt den framtida svenska politiken nu när de kommer tillbaka, men hann aldrig få svaret innan flygassistenten ryckte åt sig telefonen och röt argrt åt Frank Bolt medan de andra skrattade. 
 
Alla regeringsmedlemmar är positiva till att få komma hem. "Jag har faktiskt längtat tillbaka ganska mycket till fikarummet här i Sverige, så för mig känns det bara skönt. Nu slipper vi dessutom alla äckliga barn och så." tillkännager Gustaf Paulson, också per telefon, vilken dock var maskerad som en iPod. Forskarna har däremot teorier om att anledningen till regeringens lämnande av skolan först och främst är att det inte står ut med de finska regeringsmedlemmarna.
"Hur kan någon göra det? Deras namn är ju inte ens seriösa..." säger Paul Harmelin vid Kalmars forskarinstitut.
 
 
Regeringens av rektorn ombyggda högkvarter i Stockholms skärgård.
Snart återinstalleras regeringsmedlemmarna, taggade till tusen! 
 
Rektorn för den spanska skolan i Málaga har klargjort att han avgår frivilligt, då han anser sig ha ett större öde, nämligen att "erövra de sju haven", vilket för alla forskare kom väldigt oväntat. " "Egentligen har det alltid varit mina intentioner, men jag har hamnat på villospår olyckligtvis. Då jag är färdig med erövringen, ska jag bygga upp mitt imperium med hammare och spik..." Han har även berättat att hans första mål ironiskt nog är Finland, där de makthavande nyss har skickats iväg till rektorns skola.
 
Svenska folket, brandkåren, samtliga forskare och cover-bandet Dead Leopard är mycket olyckliga över regeringens återtagande av den styrande rollen, medan polisen är överlycklig att rektorn till slut "har dragit åt helvete". "Vi tyckte sanningen att säga aldrig om honom...Och jag fick flera gånger intrycket av att han sympatiserade med brandmännen, vilket såklart inte är moraliskt försvarbart" menar polishcef Nicklas (Pungen) Svensson upprört. Forskarna är övertygade om en negativ utveckling av Sverige i de flesta avseenden, förutom just TV-tittarsiffror. "Alldeles nyligen från en okänd källa har vi fått höra att regeringen tydligen har saknat 'riktig TV' under deras vistelse i Málaga, vilket enligt vår splitternya avancerade analys kommer att innebära frosseri av svensk TV-verksamhet, samt säkerligen ännu en nöjespark för att hylla de svenska TV-kanalerna och programmen" förklarar Gunilla Heidibrink vid Kalmars forskarinstitut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0