Kaminen smälte - Regeringens nya högkvarter i lågor

Utan förvarning har två av regeringens medlemmar lyckats anordna en ofrivillig brand som olyckligtvis har spridit sig i hela regeringens högkvarter. Det var igårkväll då Gustaf Paulson hade arrangerat en privat "myskväll" bakom samtliga medlemmars rygg i lokalen, som det hela inträffade. Allt hade gått bra ända tills de beslutade att använda kaminen, enligt forskarnas analys av deras historia där de gav en odetaljerad beskrivning av det som hade hänt under kvällen. "Vi hade ju såklart alltid viljat prova kaminen men vi hade absolut ingen aning om hur den funkade. Vi slängde bara in stolar och hoppades på att något häftigt skulle hända." klargör
Rimbo Jones.
*
Efter endast några timmar insåg de att något inte stod rätt till, eftersom hela huset stod i lågor. Regeringsmedlemmarna tog sig mot alla odds ut ur byggnaden genom att rida på en Bengalisk tiger som kommenderades att gå ut bakvägen. "Det var som på film - Skitcoolt!" meddelar Gustaf Paulsson. Tigern i fråga ska efter händelsen ha avlidit direkt på plats beroende på 5:e gradens brännskador. "Otur för honom faktiskt..." tillägger Rimbo Jones, medan Gustaf vägrar hålla med. "Tigrar är bara ett av många snuskiga djur. Jag fattar inte att jag kunde gå med på att rida på den! Fyfan..."
Den kamin som orsakade branden, enligt en av forskarnas teorier.
Bilden är tagen av Rimbo Jones (som är den ende i regeringen med kunskaper inom fotografering) innan man började slänga in stolar i den. "Asså nu när vi blickar tillbaka på det vi gjorde inser vi ju att det kanske var lite dumt. Nu har vi ju inget att sitta på!" säger Gustaf Paulson.

Forskarna i Stockholm med Abduhl Mazira som förman har utfärdat en undersökning baserad på antagelser, som påvisar att anledningen till branden antingen var att någon hade brutit sig in i byggnaden med avsikt att tillställa en lömsk mordbrand, eller att kaminen helt enkelt smälte.
"Båda teorierna stämmer, kom vi fram till. Jag kom på den bästa i varje fall." förklarar forskaren Jamahl Farashad Salan.

Eftersom brandmännen har visat sig vägra rycka ut på grund av en viktig pingisturnering mellan samtliga stationer i Sverige, är branden fortfarande pågående.
"Men så fort turneringen är slut så ska vi nog kunna hjälpa till. Det är bara några matcher kvar, och om Svante tar hem den här får han möta brandchefen. Jävlar vad spännande!" säger brandmannen Göran Patriksdotter som försvar till brandkårsmyndigheten


Regeringens högkvarter i full brand, åtminstone därinne. De övriga medlemmarna har till Gustafs och Rimbos stöd förtydligat att det inte spelar någon roll, eftersom man kan köpa ett nytt.
"Och kanske en mosbricka också. Det vore gott." anser Frank Bolt av regeringen.

Polisen har utfärdat extremt hård kritik mot brandmännens insats och menar att man bör spränga den lokala station där pingisturneringen utspelas, för att minimera risken att brandmännen återigen ska hitta på något så fånigt.
"Det är ju rent utsagt bögigt! Dessutom kan vi en gång för alla krossa dem alla. De befinner ju sig i samma hus för fan!!" hävdar PRAO-eleven Gabriel Persson ursinnigt. Polischefen instämmer totalt, och förklarar också att slutet snart är nära för brandkårens del, och alla andras. "Ni ska få se..."


Kommentarer
Postat av: hjadutovann

Hahehah fän va nice pingis, mos. bra grejje. dock stackars tigern som fick sätta livet till

2010-03-29 @ 22:32:02
Postat av: fas

DU ER EN FUL O ELAK HEEST

2010-12-29 @ 18:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0